Personskade

Personskade advokatAdvokat med speciale i erstatning for personskade

Hvis du har fået en personskade skal du have nøjagtig den erstatning du er berettiget til. Vores erfarne advokater kan hjælpe dig sikkert igennem hele forløbet og sikre at du får den højest mulige personskadeerstatning.

Hvornår skal jeg kontakte en advokat med speciale i personskade?

Det er vores erfaring, at du står bedre i din erstatningssag hvis du lader en advokat repræsentere dig. Det er en god idé, at få advokathjælp så tidligt som muligt i forløbet og dermed sikre, at sagen tilrettelægges rigtigt helt fra starten.

Hvad kan vi gøre for dig?

Erstatning for personskade er et kompliceret område og det kan være svært at finde rundt i regler og systemer. Vi har stor erfaring med at navigere i samspillet mellem juraen, forsikringsselskaber og de forskellige offentlige instanser så som Arbejdsskadestyrelsen, Patienterstatningen og Retslægerådet, sådan du udelukkende skal fokusere på dit helbred og komme dig efter skaden.

Hvilke typer af personskader kan vi hjælpe med?

Vi kan hjælpe dig hvis du er kommet til skade i trafikken; det kan eksempelvis være, at du har fået et piskesmæld eller anden personskade ved trafikulykken. Derudover kan vi også hjælpe dig, hvis du er kommet til skade i din fritid f.eks. i forbindelse med sportsudøvelse eller du er faldet på et fortov. Endelig hjælper vi også hvid du har været så uheldig at blive fejlbehandlet i sundhedsvæsenet og dermed har fået en patientskade.

Landsdækkende specialister

Vi har klienter i hele landet og det er således helt uden betydning om du i en af de byer, hvor vi har en afdeling eller f.eks. bor i København, Aalborg, Esbjerg eller Svendborg.

Få en gratis samtale eller vurdering af din sag

Vi tilbyder en gratis vurdering af din erstatningssag. Vurderingen er uforbindende for dig og helt gratis. Du er velkommen til bruge knappen “gratis vurdering” her på siden eller ringe til os på 76 30 89 99.

Her kan du se vores video med de forskellige takster der er for personskade: